top of page

ПОЛИТИКИ НА МАГАЗИНА

Грижа за клиентите

В РЕМА КАФЕ ЕООД се стремим да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто изживяване. Нашата политика за грижа за клиентите е да гарантираме, че клиентите ни винаги са доволни от предлаганите от нас продукти и услуги. Ние се ангажираме да отговаряме бързо на всякакви запитвания на клиенти и да разрешаваме всички проблеми, които могат да възникнат. Нашият любезен екип за обслужване на клиенти е на разположение, за да отговори на въпроси и да помогне при проблеми, които може да имате. Ние също така предлагаме гаранция за удовлетворение, така че ако не сте доволни от покупката си, ние ще направим всичко възможно, за да я направим както трябва. Благодарим ви, че избрахте REMACAFFE!

Политика за поверителност и безопасност

В REMACAFFE се ангажираме да защитаваме и уважаваме вашата поверителност. Нашата Политика за поверителност и безопасност описва как събираме, съхраняваме и използваме всички данни, които може да съберем от вас. Ние също така обясняваме как защитаваме вашата безопасност, когато използвате нашите продукти и услуги. Ние се отнасяме сериозно към вашата поверителност и безопасност и се ангажираме да гарантираме, че вашите данни се пазят в безопасност. Вашите данни никога няма да бъдат споделяни с трети страни без вашето съгласие. Ние също така предприемаме мерки за защита на нашите продукти и услуги от неоторизиран достъп и използване. Ако имате въпроси или притеснения относно нашата Политика за поверителност и безопасност, моля, свържете се с нас.

Търговия на едро

Приветстваме запитвания на едро от търговци и дистрибутори на кафе. Нашите продукти се предлагат в различни размери и вкусове и могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на вашите нужди. За да получите запитване относно нашите цени на едро, моля, свържете се с нас на info@remacaffe.com или ни се обадете на 088-5919080. Очакваме да се чуем!

Payment Methods

Методи за плащане

  • Кредитни и дебитни карти

  • PAYPAL

  • Наложен платеж

bottom of page